Välj en sida

Partners

Intresserad av att samarbete med mig eller andra roliga frågor?

Hör av er!

Email

moa.lundgren@hotmail.com

Hestra

Om: Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Design och utveckling sker på huvudkontoret i småländska orten Hestra, Sverige.

Varför: ”inget har egentligen förändrats. Händer och handskar är fortfarande i fokus. Och vi är fortfarande kvar i Hestra. Över 80 år av handsktillverkning har lärt oss att varje dag är annorlunda”. Oavsett verksamhetsområde är attityd och insats det absolut viktigaste. Två byggstenar som aldrig ändras i betydelse men behöver verka olika utifrån uppgift. Att alltid gå in med full insats och den bästa attityden för att nå bästa möjliga resultat. Det är något jag vill och får stå bakom tack vare vårat samarbete!

Fischer

Om: Fischer’s vision is to be the winter athlete’s brand of choice through outstanding products, created for everlasting moments and new levels of individual performance.

Varför: Fischers slogan “Skiing is not a lifestyle. It’s life” delar jag ända in i benmärgen och gör att samarbetet känns rätt.

Leki

Om: With passion and highly-qualified, experienced employees, LEKI aims to produce top products of the very best quality. Our priority is to combine safety and comfort with an appealing design. The constant interaction with experts and professional athletes ensures that practical experience informs our decision-making. All of this is done to achieve our goal: to produce the best pole and glove in the world for everyone.

Varför: ”We review our performance daily. Today’s challenges become tomorrow’s solutions and products” – något som för mig är mycket viktigt, att varje dag vara en bättre version av sig själv än gårdagen, att våga ställa sig frågan vad har jag gjort bra och vad kan jag förbättra, i spåret men även i livet runt om. Tacksam att jag får dela den grundvärderingen med Leki i vårt samarbete.

Oakley

Varför: Oakleys slogan “be who you are – the thing, it sets you free, it makes you great – embrace it, believe it” talar rakt in I hjärtat. Det enda vi kan påverka och göra är att var dag vara oss själv och bli den ultimata versionen av oss själva. Jag är en stolt del utav Team Oakley!

Winposgroup

Om: Winpos Group helps the world ́s most loved and cherished companies to focus on their core business. We take great pride in being trusted to handle everything from port automation and reservations to point of sale end everything in-between. For us the customer and the end-user must be happy for us to be happy.

Varför: “We need always to be agile, humble and keep striving to be a leader in our verticals.” För både elitidrottare eller företag som vill vara ledande och i framkant är insikten om att vara ödmjuk inför uppgiften och för att vara på topp ska man vara på tårna otroligt viktig. Detta är något jag delar med Winpos Group, och därav ett självklart samarbetsval!

Balticgruppen

Om: Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. ”Vi brinner för det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som har 200 000 invånare år 2050 genom hållbar tillväxt. Ett Umeå som är attraktivt att leva, verka och
bo.”

Varför: Som född och uppväxt i Umeå med ett aktivt liv är ett samarbete med Balticgruppen självklart. Balticgruppen värnar om Umeå och prioriterar att skapa förutsättningar för rörelserikedom. Med Change the Game är Balticgruppen med och skapar ett Umeå med rörelserikedom för alla! Vackert vill jag säga!

Ekström Invest

Om: Ekström Invest i Umeå är det regionalt verksamma investmentbolaget som investerar i tillväxtbolag med hög avkastningspotential. Erfarenhet är vårt kännetecken.

Varför: Ekström Invest anser att ”vår företags ansvar sträcker sig också utanför vår aktieportfölj, vi tar våra resurser och kompetenser ut till civilsamhället och gör nytta där vi tror att de bäst behövs. Vårt personliga intresse för idrotten, tillsammans med vår övertygelse om att den är viktig för barn och ungas utveckling av både kropp och själ, gör det enkelt för oss att stötta Umeås idrottsliv och utvecklingen av detsamma. Vi vill göra barn- och ungdomsidrotten tillgänglig för många!”. Ekström Invest vill vara en del av något större och bidra – det gör att jag är extra stolt över vårt samarbete.

Placerum

Om: Placerum Kapitalförvaltning ska med en aktiv förvaltning, kvalificerad rådgivning och hög servicenivå erbjuda förstklassiga placerings- och livförsäkringslösningar.

Varför: För Placerum är det viktigt att ha kundens bästa för ögonen alltid med norrländsk trygghet. Placerum har med glädje och passion fokus på uppgiften – några av de viktigaste byggstenarna inom en elitsatsning. Med lika byggsten är detta samarbete som klippt och skuret
för mig!

EkonomiNord

Om: EkonomiNord skapa trygghet och möjligheter hos lokala företagare. ”Personligt, affärsmässigt och genom engagerade medarbetare skapar vi förståelse för hur redovisning och lönsamhetsstyrning påverkar våra kunders utveckling.”

Varför: Med EkonomiNord’s slogan ”vi bryr oss på riktigt’!” är det med en trygghet jag i vårt samarbete får hjälp, stöttning och rådgivning från detta hjärtliga företag.

Arenarestaurangen & Marite i Östersund – KMM Nöjen

Om: ”Vi gillar god mat, musik, barhäng och idrott.” KMM Nöjen började sin resa 2001 med hamnkrogen Marité. Under 2013 fick vi äntligen möjlighet att kombinera vårt sportintresse med god mat då Arenarestaurangen såg dagens ljus. Vår ambition är att ha något för alla, men på den plats där du trivs bäst.

Varför: Samarbetar med KMM Nöjen är av stor vikt för min del. Måndag till fredag underlättar de min elitsatsning med god lunchbuffé på plats eller medtagen i matlåda hem. Det finns ett stort sportintresse och när jag kommer in genom dörrarna möts av ”Välkommen hem” känsla. Att få vara del en av något, ett sammanhang, kom och testa!

Intresserade av att samarbeta med mig? Hör av er!

Kontakta mig