Maj / juni

 I Maj började det nya träningsåret och jag fick reda på att jag var en del av det nya u-23 landslaget. Första lägret för oss var i Orsa i slutet på månaden. Men innan dess började jag räkna de få skoluppgifter jag hade kvar. Nationella efter nationella skrev och vips så var månaden över. Oj höll på glömma att det bästa med maj var att Myra föddes och att jag fick träffa henne bara några veckor gammal! Juni, wow vilken månad. Kickstartade med Brännbollsyran, som även drog igång hela studentveckan. Balen var en rolig överraskning men det absolut bästa var studenten och framförallt flaket!!! Guuuud vad kul jag hade!!! Kärleken och glädjen på studenten var enorm. En dag vi alla väntat på hela skolåret så var den plötsligt där, och jag njöt varje sekund! Fortsatte i min guldiga bubbla och fick se Håkan Hellström bara två dagar efter. Älskar honom och hans musik. Konserten var gudomlig, men tyvärr gick jag sjuk därifrån. En sjukdom som varade i flera veckor... åkte ändå med familjen till Västerås, Flensburg, Lindau och slutligen Livigno. Gud har verkligen missat att berätta om så mycket, men är så otroligt svårt att skriva om student-tiden. Helt enkelt något man måste uppleva själv!!

 

 

 

 

JVM 2018

Wihoooo jag är även detta år uttagen och aktuell för Junior VM!!!! Denna gång går JVM i den Schweiska byn Goms, vars rykten (rykande färska direkt från en inhemsk) är att det har fantastiska spår och massor av snö. Låter lovande och längtar redan. Tur att det bara är lite mer än en vecka kvar innan vi flyger dit. Sen yttligare några dagar innan tävlingarna drar igång. Hörni HUR KUL ÄR INTE DETTA??? Jag är iallafall laddad till tusen! Hade turen att få synas på SVT sport. Det är inte varje dag! Klicka på bilden så kommer ni till sidan på SVT, och där står hela truppen för JVM samt U-23VM.
 
 
 

Håll ut

Håll ut det kommer inlägg, men min mobil är på slutkampen. Tur att en ny är på väg hem i brevlådan då!! Men vilken weekend jag hade i Östersund?! Tre vinster av tre möjliga. Sällan man får med sig så fina resultat. Allra mest nöjd är jag med fredagens jvm-test. Var vekligen pigg i både knopp och kropp under hela loppet. Underbart med sånna lopp!! Nu väntas en vecka av träning på kanon spår här i Umeå. Som jag ska njuta!! (null)
Från lördagens klassiska fem kilometers lopp.
(null)

Bäst i test!!