The Golden Circle

En av få uppföljare som är bättre än den första. Riktigt rolig film som passar till alla tillfällen! Trots att vi var en kvart sen till filmen kom vi in och fick hyfsade platser. En fredagskväll i världsklass!
 

fredagsmys

Startarde dagen med fredagsmys i min smak. Två timmar rullskidsåkning i min ensamhet och två timmar löpning med Viktor som sällskap. Helt utmärkt. Var knappt en grad varmt och dimman låg alldels tät när jag tog mig ut. Sagolikt och längtan efter snö växte inom mig. Under eftermiddagen har jag och Myra haft våran vardaliga träning av trix, och oj vad duktig hon är!!! Förutom sitt och ligg har hon nu lärt sig vacker tass och rulla runt! För min del blir nästa steg att lära sig busvissla så de blir lättare att kalla in henne. Next up: Matlagning, håll tummarna för att jag ska lyckas!
Mer än att vara duktig och söt är hon busig också, här ser ni en bild sekunden innan hon stal min vante...

Emma

Igår kväll träffade jag en gammal vän. Kanske inte kan säga gammal då hon endast är någon vecka äldre än mig... Emma är en av dem jag haft otroligt roligt med i många år, men då båda idrottar och skola har varit prio ett har inte tid funnits! Nu däremot (ännu en fördel med att ha tagit studenten) finns det iallafall lite mer tid, och det är guldvärt. Alltid lika roligt att träffas igen och skratta sig igenom timmarna tillsammans. Nu är det högtid för lite vila inför dagens andra pass. Mysigt med intervaller och kyla imorse!