Supersprint

Så åkte jag iväg igen och hann med en massa roligheter men inte att blogga, så det kan gå. Just i detta nu är jag i Bruksvallarna för att få åka skidor istället för rullskidor. Magiskt fina spår! Innan vi anlände till Bruks stannade vi till i Östersund för VW supersprint. Oj vilket roligt arrangemang. Tävlingen var endast 100 meter lång! Förstod att de gick nästan för snabbt i TV-rutan, men på plats var det riktigt roligt att kika på. Kanske inte kollade super mycket, då jag lyckades ta mig till semi men hann med att se finalen. Utmärkt ordnat och extremt roligt att få dra på sig IFK-därkten igen! I Bruks blir jag kvar i nästan två veckor, eller ja nu har några dar passerat. Årets sista landslagsläger börjar på söndag och vi ska hålla till i Bruks. Mycket lämpligt för mig som redan är på plats. Två veckor på snö och fina banor är inte fy skam!
Bodde på Frösö Park under helgen, gahh ville aldrig lämna den mysig sängen!!!
 

Smäller

Befinner mig i detta nu i Östersund. Närmare bestämt på Frösön. Imorgon smäller det. IFK-dräkten ska på och en prolog ska genomföras. Det är nämligen dags för Östersunds vinterfestival och supersprint. Hur kul blir inte det med sprint på 100 meter? Känns som ett alldeles ypperligt sätt att starta säsongen på! 

Skidsäsongen hemmavid tjuvstartade med den där snön som jag skrev inte skulle ligga kvar. Tro det eller ej snön är kvar och Gamlia är åkbart med skortskidor. Fantastiskt är ordet! Dock har jag lämnat Umeå bakom mig för tillfället. Två veckor av snö och skidåkning väntar, och som ni förstår jag är hyfsat övertaggad! Förhoppningsvis hör ni av mig någon gång under de kommande veckor. Även om statistiken inte talar för det :)

Vaknade till att snön låg kvar i torsdags.

Första snön

Snöööö!!! Ja första snön är här!!!! Troligtvis inte för att stanna men oj vad lycklig jag blir. Snart skidor och jul. Bästa årstiden!!!! Det var under eftermiddagens löppass med myra de började snöa. Magiskt och ännu roligare att det var hennes första kontakt med snö. Verkade hyftasg lovande. Lite fundersam då det inte kom regn som hon är van vid. Känner mig lyrisk över snön. Kanske blir ett pass skidor på Gamlia imorgon. Näe skämt och sido snön kommer hinna komma och gå många gånger innan den stannar. Tråkigt men nu får man njuta så länge den stannar. Glömt berätta men för någon vecka sedan landade en fantastiskt fin tavla hemma hos mig. En god vän som numera bor i Oslo hade bara ”kluddat”... Som tur var slängdes inte skönheten utan jag fick lägga vantarna på den. Alltså wow. Mycket tacksam!!! Vill aldrig sluta kolla på den. Tavlan får mig att längta till fjälls och jag får hoppas att jag en dag har någon form av ett hus vid botten eller toppen av ett berg! Nu njut av tavlan ni så ska jag ta tag i kvällens måsten.