jävla idiot

Jaha hur inleder jag detta inlägg? Det är nog få vad som har missat det som hänt sedan sist. Förra lördagen drog jag på mig nummerlappen igen. Fem kilometer klassiskt var loppet, och jag åkte helt okej. Kanske lite väl trött på slutet, men med tanke på mina tidigare säsongsöppningar var det bra. Sen kom söndagen och jag hade bestämt mig att ställa upp i seniorsprinten. Startade som 35a (rankad 35a) och skrällde med en femte tid i kvalet. Sen följde kvalhiten och jag var långt fram på hugget genom hela banan. Tyvärr slutade min resa redan i kvarten då det skedde en incedent. När vi vängde upp på upploppet kom jag med hög fart och var precis om ena ryska samt påväg om nästa ryska, då jag blir kapad. Istället för att gå viadre till semifinal blir jag sist, åker ut, ryskan åker ut och jag blir mycket arg... Det man måste förstå är att helt plötsligt står jag där bland de som varit mina idoler, och lilla jag åker lika snabbt som dem?? Ja känslorna var verkligen utan på och gick inte att tona ner eller stänga innen när det hände. Fick till några fina rubriker i tidningarna. De utnyttjade tillfället jag bjöd på. Faktum är att jag kan inte lova att det inte kommer ske igen, för när jag tävlar och gör något jag har en enrom passion för lämnar jag inte känslorn utanför. Utan de är alla känslor som gör det så specillt. Idag åker jag till Idre för säsongens andra tävlingshelg. Blir spännande vad jag får med mig från denna helg! Jag är här med tillbaka på bloggen :)
 

ida

Igår fyllde världens finaste syster 16 år. Nu får hon övningsköra och oj vad jag unnar henne det. Att köra bil är bland det bästa jag vet!! Vi anlände till Gällivare igårkväll. Dock fick Ida inte köra hit... Inte så konstigt. Just i detta nu väntar jag på den officiella träningen sak dra igång, för då är det högtid för skidtester. Kul!!! Som jag längtat efter detta och imorgon smäller det. TAGGGA!!
 

-11

Dra mig baklänges vilket väder vi har idag. Startade dagen med löpintevaller i solskenet och en temperatur på -11 grader. Magiskt fint i skogen! Nu innan snön kommit och isen fast frusen i marken är det perfekt att kunna löpa. Vill passa på och tipsa om Salomons löparskor med dubb. Nog varma och ett utomordentligt grepp. Utmärkt till vinterns alla fina löprundor. Behöver inte bara vara bra för löpning utan hade dem vid gårdagens prima d i skogen med myra och Ida. Fantastiskt grepp och jag kunde obehindrat rör mig över stock och sten. Helt klart en värd investering om man bor i norr. Förutom det ägnade jag hela eftermiddagen åt matlagning. Kokostoppar, torkade bananer, kötterfärssås och sjävlaste middagen. Börjar nu bli van i köket och det är faktiskt ganska roligt att laga samt baka! Med det sagt ska jag ta med mig Myran på en återhämtningsjogg nu innan dagens middag ska lagas. Kycklinggryta står på menyn, så vi får se vad jag kan trolla fram för spännande gryta!


Två vääääldigt nöjda tjejer.