SISTA NATIONELLA, DE NI !!!

JAG HAR GJORT MITT LIVS SISTA NATIONELLA, HUR SJUKT??!!! tänker inte ens be om ursäkt för den skrikiga inledningen, för nu är det 16 dagar kvar av mina år i skolan och jag har gjort mitt livs sista nationella vilket det är helt ofattbart. Tror provet gick hyfsat, och vet ett fel beräkning jag gjorde idag på labbdelen. Irriterande men inget att hänga med läppen för. Nu är det gjort och jag fick tillbaka matte 5 nationella idag, så det finns ungefär ingeting som kan ta ner mig från mina rosa moln. Dessutom börjar sjukdomen släppa!!!
Nog om de, nu är det dags för att ta i tu med historian som är det sista stora jag gör innan jag blir en fri kvinna. Hittade cirka 5 år gamla bilder från Lovund, som jag tänkte ni kunde få njuta av i brist på andra bilder. Nuuuuuuu historia :):):):):)

Väääääldigt oredigerade men fina ändå 
 

U-23

Sååååå känns som att jag har hunnit med allt och lite till sedan sist. Det absolut bästa och roligaste har varit första lägret med u-23 landslaget. Dagarna i Orsa var givande och vilket fantastiskt gäng människor som var där. Super taggad på nästa läger. Dock samlas inte hela laget förrän i september, men får träffa junisarna  om bara några veckor. Efter lägret åkte jag och kollade på hundvalpen som snart är våran. De var såååååå söta, helt obeskrivligt gulliga! Okej, de var ungefär lika bra som lägret 😉 

Tyvärr blev jag förkyld efter lägret, och är inte frisk än. Förhoppningvis är jag frisk imorgon och får äntligen träna igen. Ska lägga mig tidigt så jag blir frisk, men även mäktar med fysik 2 nationella imorgon. Mitt livs sista. Hur fantastiskt?!!! 

Mysigaste kvällen var helt klart då vi grillade
Härlig utrförsåkning, utmanare redo
Lite suddig bild, men kolla så söta sovandes varelser

Salomon - delivery

Torsdagen har varit av den gråa karaktären då vädret har bjudit på en hel del regn. Dock ändrades det väldigt snabbt när jag fick ett sms om att jag hade ett åker att hämta ut. Paketet var från Salomon, och oj vad mycket härliga, sprudlande glada färger det var i paketet. Tackar enormt för paket. Tyvärr får kläderna väntas med att invigas, då vi endast får ha craft på kommande lägret. Längtar redan till sommar och mina nya salomonkläder!!! Låt mig bjud er på några smakprov: