Scandic cup

Oj vilken säsong det här har varit! Den är inte över helt utan har två tvälingshelger kvar, men alla "viktiga" tävlingar är över. Nu är det endast roliga vårtävlingar kvar, vilket är dem bästa på hela året!! Säsongen hitintills har varit alldeles utmärkt. Har varit med om fantastiska upplevelse, men eftersom jag inte packar ihop riktigt än tänkte jag inte summera säsongen idag. Min helg har varit alldeles perfekt. Haft två bra tävlingsdagar som resulterade i att jag tog hem Scandic cup i år. Mycket roligt och extra motiverande med en liten bonus på köpet. Roligt att få visa upp Umeå och tävlingar var helt tipp topp. Får tacka alla som ställt upp för att tävlingarna skulle gå att genomför. Ni är bäst! Blickar nu framåt mot bruksvallarna och knallecorsen 😉

Förra veckan

Förra veckan var hektiskt. Därav inga blogginlägg. Helgen har varit mycket bra, och har bland annat firat Viktors födelsedag samt sett på innebandy för ovanlighetens skull . Förutom firande, skolupggifter och träning hann jag med att klippa mig. Behövdes verkligen, och flera centimeter fick ryka. Underbart! I veckan har jag endast prov, och det är cupavslutning här i Umeå. Tagga!!!!

Kände mig lika vårig som bilden visar, älskar vår = min födelsedag
En selfie på det så

JSM


Så var mitt sista sportlov och JSM-veckan över. I lördags slutade jag 4a på 5km klassiskt. Inget toppenlopp från min sida, men ändå väldigt nöjd att jag kunde hålla ihop det. Detta var även sista individuella loppet, och jag var väldigt nöjd med mina prestationer. Dagen efter, igår, var en av mina favorittävlingar: stafett! Jag åkte andra sträckan och plockade placeringar. Hade snabbaste åktiden på min sträcka och totalt  andra tiden. Riktigt bra gjort men det var kämpigt. Kroppen sprutade inte av energi, men är därför desto mer nöjd med min prestation. Avrundade veckan i Kalix med att heja på i herrstafetten. Roligt avslut på en bra vecka.
Nu blickar jag framåt mot en vecka av mycket skolarbeten samt en hel del träning. Inte länge kvar till påsklov. Hurra!

Idag var en bra dag att åka utförs på längdskidor!