Rullande åska

Håkan Hellström frälste Umeå i lördags. Otroligt vacker konsert med över 12000 besökare(!!!). Regnet upphörde pris då konserten började, vilket var tur det för oss som är gjorda av socker. Tyvärr gick jag med halsont från konstern, och fick därmed ställa in lägret i Östersund. Mycket tråkigt, dock kan jag glädja mig att det kommer yttligare två veckor med läger. Däremot är det alltid fruktansvärt tråkig att tvingas ligga hemma medan alla andra är ute och tränar och har roligt. Men att tänka tillbaka på Hellströms konsert får en på bättre humör. Konserten fick avsluta tre bra veckor med överdrivit mycket aktiviteter, men oj vad roligt jag har haft. Håkan var de perfekta avslutet. Nu blickar jag frammåt till friskare tidare och Italien, för det är nästa stopp!!

Studenten

Studenten var storartad. Champangefrukosten var magisk, utsrpinget var osannolikt och falket var sagolikt. Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är för de här tre fina åren, och den undebara dagen. Vill bara sätta studenten på repeat för ett år eller så. Falket var verkligen sagolikt. Högtalarna fick hela flaket att skaka, och det kändes som att man var hög på livet. Tiden på falket kändes som 10 sekunder, men varade i timmar. Mottagningen som följde efter korssade även de förvätningarna. Otroligt tacksam för alla som kom, och alla fina presenter jag fick. Tack till tusen! Dagens avrundades med mer eller mindre Umeås alla studenter på Olearys. Mycket trevligt. Ja dagen går till historiens som en av de bästa någonsin. Nu kommer ännu en bildbomb, men en light verision jämfört med balen.

Wow vilka vackra tjejer!
Älskade vårat flak!!
Herregud vad tiden har gått snabbt, tänk att vi träffades på lågstadiet och nu är redo för vuxenlivet?
Så mycket kärlek
Min studenteklänning var den finaste. Kolla bara ryggen😍

Myra-Månsten

Här ska ni få se en fantastisk bild på Myra-Månsten. Ja vårt nya tillskott till familjen har fått namnet Myra-Månsten. Blev varken Ferrari eller Pippi som var mina förslag, men man kan inte få allt här i välrden. Tilltalsnamnet är Myra och Månsten för att kullen skulle ha ett ädelstensnamn. Lånade bilden får uppfödarens blogg här. Hur underbart vacker är hon inte! Inte länge kvar nu. Längtar ihjäl mig!!!