Idre fjäll

Tillbaka i Umeå efter en fantastisk vecka (nästan) i Idre med Moa. Blev ditt bjuden bara några dagar innan, och tvekade inte en sekund. Har verkligen haft toppen dagar med träna, sova, äta och lite bad. Bättre blir det inte! Vill även lyfta fram Salomons vätskeväskan (på bilden nedan som är Moas). Wow vilken uppfinning. Helt perfekt för den som vill ha vatten nära till hands, ha med en bar eller två, en jacka, men även slippa skavsår från ett vätskebälte. 11 av 10 jordgubbar får vätskeryggan. Ett måste.
Nu väntas packning inför Åre. Jag, Ida, mamma och Myra ska iväg på detta äventyr. En härlig tjej weekend.  

Salomon 27K

På lördag smäller det! Då inleds Åres fjällmaratonvecka med Salomons egna tävling: Salomon 27K. En tävling som sträcker sig 27 kilometer, passerar tre berg och löparen ska besmästra 1150 höjdmeter. Både jag och Ida ska delta. Kommer bli något utöver det vanliga, men jag är säker på att det kommer vara fantastiskt från början till slut. Det är inte enbart Salomons egna tävling utan en hel vecka av utmaningar! Har du inga planer för helgen, är det bara att ta sig till Åre och ställa upp. Låt dig inspireras av videon neadför så ses vi i Åre den 29 juli!

Fem timmar

I måndags styrde jag bilen mot Idre för en veckas läger med Moa. Trevligt värre och lika spontant. Varit bra träningsdagar, men bästa passet var toppturen idag. Gjorde mitt absolut första fem timmars pass, och vad hög på endorfiner passet genom. Helt underbart. Vi tog tre toppar och en väldans massa höjdmetrar. Som det ska vara! Nu väntar en glasspaus, och ett kvällsdopp. 

Tänk att man kan bli såååå glad av att gå på tur