Framme

Wow vilket ställe när väl solen lyser! Har inte haft allt för många soltimmar de senaste dagarna, men hoppas på en ändring inom någon dag. Snöat mer eller mindre varje dag, men idag var det som allra värst. Det var snöstorm. Men vad gör det då jag älskar snö 😊 dessutom är det jättebra för tävlingarna som drar igång om prick en vecka. Först ut är sprinten som jag ska åka, sen får vi se om det blir någon fler tävling. 

Resan hit var lång och ganska jobbig. Blev många timmar som vaken, då vi ville ställa om dygnet direkt från att vi satte foten i Salt Lake City. Första dygnet var jobbigt men sen har både träning och dyngsrytmen flutit på bra. Oväntat bra! Svårt att säga hur jag tar den höga höjden än, eftersom vi inte haft något riktigt intervallpass. Däremot känns det väldigt bra. Kanske det beror på alla endorfiner som frigjorts från att få vara här och all träning i vacker träng! Troligtvis blir det allt mer kontinuerlig uppdatering från och med nu, men vi får se. Njut av bilderna tills vidare!😉 

Foto: Jacob Nystedt
Foto: Adam Persson
Foto: Martina Höök

Det närmar sig

Gud vad de sista dagarna har gått snabbt... Just i detta nu sitter jag på Umeås flygplats som ska ta mig till Stockholm, och imorgon tidigt på morgonen vidare till Salt Lake City i USA. Wow alltså, kan inte ens fatta vad som ska hända!!


Har njutit av det vackra värderat och välpreparerade spår de senaste dagarna. Helt perfekt uppladdning. Får se när det blir nästa gång vi hörs! På återseende.

Vackra Gamlia!

Vinter

Helgen har bjudit på två helt fantastiska vinterdagar med stålande sol och kylig temperatur. Har haft dubbelpass båda dagarna, och lyckades förvalta de få soltimmarna väl. Förutom träning hann jag med att umgås med mina vänner. Roligast var igår då vi var hemma hos Elias, och klippte Arsema hår (bokstavligen klippte, tog va 1/4!!) samt toppade och färgade Ingrids hår. Hur kul som helst, för mig iallafall! 


Nu väntas ännu en kortvecka och plugg. Imorgon ska två pass genomföras, och en fysiklabb färdigställas. En fart och fläkt måndag helt enkelt! Godnatt!

Synd att jag inte hade mobilen med mig på någon av morgonpassen, men fint var det även på eftermiddagen!!