Hockey

Så var regnet tillbaka. Morgonens intervaller var härdande då den blöta snön höll en kvar på marken... Hur som helst håller jag tummar och tår att regnet inte tar all snö. För det är så nära en vit jul! Hoppas dessutom att regnet inte förstört alla isplaner då det vankas hockeyturnering ikväll. Äntligen!!!
(null)
Mobilen strejkar så får bli en gullig bild på Myra från i höstas. Alltid full fart!!

twisted sebastian professional

För alla er som inte köpt julkapp till er krulliga vän, eller inte vet vad ni ska köpa. Jag har svaret: produkter från Sebastian Professional's serie Twisted. Själv har jag fem produkter, och använder minst en dagligen. Schampoo, balsam, styling spray, styling cream och styling foam. Till en början tyckte jag inte att det såg ut att verka, men när jag väl återgick till vanligt schampoo och balsam märktes en ENORM skillnad. Verkligen super stor skillnad. Med Twisted serien kan jag, trots kyla och den ofuktighet som råder, skapa otroligt fina lockar men bäst av allt inget frizz. Ni med rakt hår kanske inte förstår, men att vara lockig i Sverige (speciellt på vintern) är nästan omöjligt. Har även upplevt det svårt att hitta produkter som hjälper, men denna seire tackar jag gudarna för! Och nej detta är varken ett sammarbete eller en reklamannons. Utan endast vad jag själv tycker och upplevt. Med det sagt KÖP KÖP KÖP detta till den krulliga i familjen, snälla räck ut en hjälpande hand till alla lockiga! Alla fem kan kännas onödigt och dyrt, så de tre jag skulle satsa på är: schampoo, balsam och styling foam. I Umeå tror jag att de går att köpa hos frisörsalongen VI. Ni kan tacka mig för att ha räddat julen senare ;)
 
 
 

Boden

Oj vad tiden rinner i väg. Mindre än en vecka kvar till jul, och fast jag varit ledig har julkapparna ej fixats. I slutändan är det lite mer spännande att köpa julklapparna dagen innan, då vet man aldrig vad som går att få tag i! Om jag lägger allt julklappssurr åt sidan kan jag berätta om helgen som varit. Spenderade den i Boden för årets första juniorcup. Fick med mig två stycken andraplaceringar vilket inte är fyskam resultatmässigt. Jag själv har varit lite beviken kroppsmässigt. Inledningen av säsongen och fram tills distansen i Idre då jag åkte på kräksjuka, vilket i sin tur ledde till att jag inte har kunnat tränat som jag vill den senaste veckan. Tror de i sin tur medförde tröthets/seghetskänslan jag bar runt på hela helgen. Inte mycket som går att göra åt den saken... Nu blir det nya tag med några fina träningsveckor tills det är dags för JVM-uttagning och andra Scandic Cup helgen. Avrundar inlägget som hastigast för Myran ska och leka med en kompis!!! Mysigt.
 
(null)Från fina Ramundberget