800 grader

Och äntligen kom värmen till Umeå. Idag har termometern visat hela tjugo grader. Har precis kommit tillbaka från Myras lunchpromenad. Svettigt i värmeböljan ;) Nu ska ärenden göras, kanske till och med tvätta lite kläder inför lägret. Träningen är redan avklarad för denna dag.
Träffade denna sötis under en promenad i Sävar. Sommarkänslan är på topp just nu!!

Dagarna nu

Dubbelpass, laga mat och Myra är vad mina dagar består av just nu. Absolut inget negativt, men det är ungefär det man hinner med under en dag. Gå upp kl. 7.00, frukost, gå ut med Myra, träning, äta, gå ut med Myra, vila, träna, äta, och sen är det kväll. Mycket behagligt liv, men nu börjar jag vara sugen på att resa igen. Tur den önskan slår in redan på fredag då det bär av först till Östersund och sedan till Åre. Äntligen läger igen! Och denna gång i tio dagar, hur fantastiskt? Får lägga längtan åt sidan en stund, för nu är det högtid för mellis och dagens andra pass!
Varken jag eller Myra tackar nej till en hallonpaus under promenaderna, mums!

Kräftskiva

Även i år fick vi till en kräftskiva. Denna gång i Täfteå hos Hugo, och oj vad trevligt det var. Åt en kräfta, vilket är nytt personligt rekord. Är verkligen inget fan av kräftor eller andra skaldjur, men kockarna hade lagat goda pajer och bakat en utsökt jordgubbstårta. Mums! 
 
Kategori: Mat