Nydala

Tisdag idag och en ledig dag. Passade på att åka en tre timmars tur på Nydala. Fantastiskt att det fortfarande finns 5km långa spår. Föret är av de tyngre slaget, då solen har legat på. Men oj vad härligt det var att snurra runt på Nydala med en strålande sol. Inte illa! Förutom det har jag hjälpt mamma och pappa att bära upp panelen till vindsvåningen. Nu börjar det närma sig en flytt en trappa upp, med stormsteg. Äntligen! 

 

Ikväll ska jag skriva klart mitt svenska tal, och njuta av att jag inget prov denna vecka har. Dessutom är det endast tre dagar kvar till långhelg. Bättre blir det inte! Ha en bra tisdag!

 

Än finns det snö kvar!

Hål i örat

Så var mitt livs sista skollov slut. Otroligt, men oj vilken vår jag har framför mig. Sista delen av mitt lov var jag bland annat på bio, och tog mig till Kiruna för säsongens sista skidtävling. Förutom mitt livs sista lov så var det säsongens sista tävling. En säsongs summering kommer upp inom några dagar. Blir kul att blicka tillbaka över säsongen! Under tävlingarna i Kiruna insåg jag att jag kanske var riktigt 100% frisk. Detta då mina luftrör och kropp tog mycket stryk utav de två loppen. Har tagit det lugnt några dagar nu efteråt och hoppas snart vara pigg igen.

Idag gick jag och Ida till Hårizont och tog ett till hål i örat!! Bara tre månader(...) innan jag får sätta in en guldring som jag så länge önskat. Wihooo!!! Nu ska det pluggas, och imorgon är vi som inte läser engelska 7 lediga. Skönt med två fyra-dagars veckor i rad!

19 år

Min födelsedag var en succé. Började redan på torsdagen med en sväng förbi Olle för pre-student firande, och invänta tolvslaget för min 19års dag. Mycket trevligt! Klev tidigt upp på fredagen för födelsedagsintervallerna. Bättre startspår dagen blir det inte. Efter det åkte jag och Ida till Lycksele, för att fortsätta firandet med farmor och farfar samt några av våra kusiner. En av mina bättre födelsedagar som toppades med slalom under lördagen. Var sååååååå kul att få åka slalom igen. Jag, Ida och Julia ställde dessutom upp i en slalomtävling. Fantastisk dag. Helgen gick fort och hoppas ni hade en lika bra påsk som jag. 

Igår var det födelsedagsfika för både mig och mamma. Vi slår ofta ihop dem då det endast är två veckor mellan oss, och svårt att hitta tid till två firande. En av de godare fruktsalladerna serverades och jag känner mig färdig med firandet av mig för detta år.  Förutom allt firande har jag kommit igång med träningen, och är laddad inför en helg i Kiruna med säsongens sista tävlingar. Ikväll blir det cl tittande. Ha det bra så länge!

Söta Majken var nyfiken på kameran