Ulla - 80 år

Vilket väder det har varit idag... Från strålande sol till skyfall och blixtrar. Hunnit med två pass under dag och ett födelsedagskalas. Första passet utfördes på iksu och staktest i stakmaskinen stod på schemat. Fruktansvärt jobbigt. Ett av de jobbigaste testen jag har gjort. Men nu är det över och kände mig förvånansvärt pigg efter helgens spektakel. Eftermiddagens pass var tanken att jag och Ida skulle åka rullskidor, men eftersom regnet piskade och vinden ven valde vi att stanna inne för att cykla och stå i stakmaskinen. Ibland är man helt enkelt gjord av socker.
Ikväll har Ulla firats. Hon blev hela 80unga år och det märks inte att hon är en dag över 60! Firande var överförväntan och mycket trevligt. Fick smaka Majsans drömmiga beskriver. Åt mig mätt på dem för ett år framåt. Obeskrivligt goda! Imorgon är det fredag vilket betyder Veronica Maggio!!! Tagga!!!

Ulla och jag

Yoga

Jag är Sverigest rörligaste efter denna dag! Yoga var en succé. Fick verkligen jobba på min rörlighet, och det är verkligen något jag behöver... En bra och kunnig instruktör gjorde passet ännu bättre. Trots min stelhet var jag inte stelast i rummet, utan det var min mamma! Eftersom både hon och jag behöver det lär detta bli en vana att gå dit varje tisdag.
Hade som sagt var studiedag idag, och det var bokstavligen en studiedag. Pluggade från att jag kom hem ända fram tills yogan började. Skönt att få saker bortgjort, eftersom det finns ännu mer att göra :) Nu ska jag ta mig i säng för mitt första pass denna vecka!!! Längtar!!

Cyklade via älven hem, och oj vad fint det var!

Härliga måndag

Härliga måndag. Måste medge att de var lite tyngre att ta sig till skolan idag trots endast två lektioner. Tror det beror på att jag åkte sekunden vi slutade i fredag, och det kändes som att jag kom hem sekunden innan vi började idag. Vilket inte resulterande i en utvikande helg. Plus att sjukdomen jag bar omkring under helgen inte gav någon energi... Har tyvärr inte tränat idag pga de och hungern efter mat är som bortblåst. Hoppas på att den återvänder imorgon :)

Annars har jag lyckats boka in ett yoga pass tills imorgon. Jag och mamma har bestämt att det blir yoga en gång i veckan, då vi behöver öka vår rörlighet med 110%... får se hur länge det håller. Under kvällen har jag för andra måndagen i rad fått hålla i en träning. Grymt kul, och tjejerna som var där och tränade idag ville till och med fortsätta springa när träningen var slut. Imponerande gäng med mycket vilja! När jag väl kom hem satte jag mig ner och gjorde morgondagens uppgifter. Vi har nämligen en halvstudiedag imorgon, och då missar vi vår mattelektion men sidorna ska ändå göras... Har bara en lektion imorgon, och slutar därmed 9.40. Skönt! Ska avrunda kvällen nu, och samla kraft för lektionen imorgon ;)

Dimman har varit närvarande hela dagen, och tjejerna på andra sidan är knappt synliga