Lillsport

Under lägret besökte lillsport oss samt u- och a-laget. Ett stort paket med handskar levererades, så nu när kylan börjar smyga sig på kommer det inte vara några problem att tackla. Lillsport har de bästa utbudet gällande handskar enligt mig, träning som tävling. Förutom deras fingerhandskar får man inte missa over-straps. En sann räddare i nöden, även en perfekt uppvärmningshandske! Tack lillsport för erat stöd och för de fina handskarna!

Alla handskar tillsammans!
Fingerhandskarna

Volkswagen - Passat

Oj vad jag är förälskade i vår nya bil. Helt fantastisk att köra och så fin!!! Hämtade ut den förra fredagen och den har redan hunnit rulla cirka hundra mil... Desto fler kommer det att bli då papp tog bilen igårmorse för att se Ida spela SM-semifinal och mamma coacha laget till framgång :) imorgon får den vända på fronten och rulla norrut mot Finland och Vuokatti. Förutom den fina bilen fick jag hem ett klädpaket igår. Känns som julafton varje dag just nu!!!

Super snabba!!

Idre fjäll

Så var årets första kontakt med snön gjord. I fredags tog jag mig snabbt från skola till motorcentralen för att hämta ut en alldeles sprillans ny passat från Volkswagen. Kärlek vid första ögonkastet och bättre blev det då jag fick en timme senare köra bilen till Östersund. Väl i Östersund sov jag hos Linn för att dagen efter åka med Martina till Idre för snöläger med juniorlandslaget. I början av veckan var jag rätt sliten men allt rättade till sig efter träningstävlingen mot a-laget(!!!), och en vecka som jag först trodde skulle gå sakta bara svischade förbi av farten! Mot slutet av veckan kom solen fram, och längtan efter vinter samt tävling började blomstra inom mig. Veckan över lag var rätt hektisk då vi inte enbart tränade i massor utan ingick i en studie vilket resulterade i massor av tester. Riktigt roligt, men skönt att få komma hem och sova ut. Idag har jag tvättat, tvättat och tvättat eftersom jag på måndag, om två dagar, åker till vuokatti för ännu lite mer skidåkning. Längtar sååååååå!!!!! Nu måste jag försöka hinna med lite skolarbete, eftersom det uteblev helt och hållet under lägret... önskar man kunde njuta några dagar till av årets roligaste läger!

I studien ingick olika återhämtningsmetoder, och denna rekommenderar jag!!
sista kvällen var det en mycket prestigefull tävling, nämligen kladdkaketävling
Killarnas kladdkaka, en stark andra och sista plats
Den vinnande kladdkakan + egengjord hallonsås