Premiär

Och så har det gått mer en vecka sedan tvävlingsperimären i Bruksvallarna gick avstapeln. Fått frågan ifall jag är missnöjd med min instas, eftersom jag inte har bloggat om helgen och dess resultat. Svaret är: Nej, nej och nej. Jag är supernöjd med min säsongsöppnning. Super bra resultat mässigt. När det kommer till känslan var min kropp befinner sig finns det såååååå mycket mer att ge. Längtar till nästa tväling och är nästan övertaggad på att säsognen ska dra igång på rikigt. Tävla varje helg är det bäst som finns! 
Vet att jag ofta skriver att jag inte har haft tid att blogg, och det lär inte bli mer tid innan vi får jullov. Förra veckan hade jag en svenska inlämning och ett biologiprov. Förutom de skoluppgifterna var jag tvungen att räkna matte för fulla muggar då vi har matteprov idag samt nationella nästa vecka. Flera prov varje vecka tills jullovet, men det är bara att bita för jag börjar se slutet av min skolgång... Beställde min studentmössa i veckan som var, spännande men det dröjer tills den landar i brevlådan. Tänk att lilla jag ska ta studenten, mäktigt!
Och så fick jag segra i sprinten, kul!
Hann nästan bli mörkt innan våran kvartfinal kunde starta
Prispallen från distansloppet 

Kullamannen 2016

 
 "Längtan kommer man alltid ha inom sig" - Njut!
 

KULLAMANNEN 2016 from Amer Sports Sweden on Vimeo.

Kvällsfika

En av de bästa stunderna under dagen är kvällsfikat. En otroligt mysig stund då hela familjen är samlad. Men innan kvällsfika måste skolarbeten göras. Har försökt få undan min svenska uppgift innan helgen, men ibalnd är det går det bara inte att skriva. Den får helt enkelt följa med till bruksvallarna!

Ikväll har jag packat och fortsatt fira min lillasyster. Hela femton år på denna jord. Vill gratta henne ännu en gång för det hon värd! Godnatt från mig, som längtar efter att få helg imorgon :)

Lyxkvällsfika med massa favisar, mums!