Instagram - bortalaget/SWE Junior Team XC

Idag är det näst sista dagen för detta läger, eller idag är det sista heldagen. Nu har vi endast två pass kvar. Super tråkigt. Haft en extremt rolig och givande vecka. Längtar redan tills nästa läger. Kanske inte är dags att börja sakna samt längta redan då vi faktiskt har en hel kväll kvar... En kväll med hemlig agenda. Nu är det hög tid för vila så formen hinner infinna sig till nästa pass!

Vi i juniorlaget har skaffat instagram, följ våran resa genom att söka på bortalaget eller SWE Junior Team XC

Läger

En jobbig vecka med många prov är till ända. Nu väntar en vecka med läger vilket ska bli extremt roligt! Innan avfärd imorgon ska ett staktest genomföras. Kul att testperioden är tillbaka. Haft en jättebra helg och tror att veckan kommer bli ännu bättre! 
En bild från helgen innan!

Gamlia - DM

Full späckad vecka med sex prov. Efter imorgon har jag bara två kvar vilket jag är extremt tacksam över. Ikväll släppet jag pluggandet en stund och deltog i träng DM på Gamlia. Älskar att tävla och de här är en av mina favorit tävlingar. Kan Gamlias alla stigar och spår utan och innan efter alla dessa år. Kul var det och extra roligt var det då jag fick med mig en seger. Nu är det raka vägen tills sängs för imorgon väntar ett kemi prov samt rullskidsintervaller. Godnatt!
min favvo bild från Salomon City Trail, vad tävlandet egentligen handlar om: gemenskap och glädje