Salomon Young Gun

Salomon Young Gun
Vill du följa med till Garmish i Tyska alperna i vår?

25-29 maj anordnar Salomon internationellt ett trail running läger för juniorer födda mellan 1996-2000.
Duktiga skidåkarna Moa Lundgren och Jonas Eriksson var med 2015, vem blir det 2016? 

För att anmäla sig klicka på länken: http://runningacademy.salomon.com/

 
Förr året deltog jag på Salomon Running Academy, då i Italien, Limone sul Garda. En otrolig resa och en av de bästa sakerna jag har varit med om i mitt liv. Träffade människor från Australien, USA, Nya Zeeland, Spanien etc. jorden över helt enkelt. Det var en fascinerande resa som jag skulle göra om ifall jag fick chansen. Är du född mella 1996 och 2000 samt gillar att träna och löpa ber jag dig att göra en anmälan. Det är värt det. Du kommer inte ångra dig!! Här kommer lite bilder från när jag var där och levde livet till fullo:
 
 

Nytt från Salomon

Igår landade ett paket från Salomon med både skor och kläder i. Något jag är extremt tacksam för! Skorna jag fick var S-LAB SONIC och S-LAB SENSE 5 ULTRA SG. Den första skon är med anpassad för City Trail då den är så pass lätt och passade grepp under sulan, och den andra skon är för längre turer i exmepelvis skogen med ett lite mer "bitigare" grep. Jag har aldrig testa den första skon. Nytt, spännande och fräscht! Den andra skon har jag redan testat. En starkt rekomenderad sko från min sida. S-Lab tävlade jag med under exemeplvis Salomon Trail Tour här i Umeå. En perfekt sko för Gammlias alla små stigar!
 
Första skon : S-LAB SONIC
Andra skon:  S-LAB SENSE 5 ULTRA SG
 
 
Sedan fick jag även hem lite kläder. På bilderna kan ni se en del av kläderna. En produkt jag inte tog kort på var deras nya sport-BH som var fantastisk snygg och bekväm. Rekomenderas varmt och kan köpas HÄR. Jag har den lilla färgen! En ny produkt som jag inte har testa förut är calf. Calf är kompression för vaderna. Jätteglad över att jag fick mig ett par då jag har varit nyfiken på dem länge, och har hört att de är prefekta till lite längre pass. Fick även årets variant av löparkjolen som jag ser framemot att averka många träningstimmar i. Alla produkter jag har fått kan köpas på denna länk:  http://www.salomon.com/us/sports/running/_a51816 . Finns det några funderingar om storlekar etc. är det bara att höra av sig! Tack Salomon!
 
 

Bakning

Fick finbesök igår av William, Viktor, Viktor och Hugo. Kom på rätt sent att vi skulle baka, men som tur var har Viktor körkort så vi kunde fixa alla ingredienser som behövdes. Väl hemma insåg vi att vi inte hade smör, så det fick bli ett äventyr till. Hugo aggerade paparazzi när han förevigade ögonblicket. Super trevlig kväll, nu ska jag till körskolan och själv försöka fixa körkortet!
 
 
Kategori: Mat