Tävling

Detta är en tävling du inte vill gå miste om!!! Så följ den nedre texten och var med om chansen att vinna en fantastisk uppleves!
”Nu har du chansen att åka på en av europas häftigaste trailtävlingar! Ta en härlig löparbild och gå in på http://campaign.salomon.com/swedenrunners/ och tävla med Salomon och årets hetaset trailöperska - Ida Nilsson - om en trailresa till den mytomspunna trail tävlingen, Ultra Pirineu i Spanien helgen 23-25 september”
”salomonrunningswe #tävling #löparbild #ultrapirineu

Idre - läger

Lägret i Idre blev en succé. Tävlingarna gick jättebra för min del, och det var väldigt kul att få träffa samt mäta sig mot norskorna. Hann även med att göra en hel del saker förutom att träna. Kul var det iallafall! Idag gjorde jag premiär på bettnes och mitt första dopp i havet för året. Kallt var det... Stannade endast två timmar på bettnes, då det var för kallt! Ikväll ska de badas mer :)

Livigno

Wi-fi i våran lägenheten var inte de bästa, och därav uteblev x antal blogginlägg jag hade förberett. Har haft en fantastisk träningsvecka och ett underbart läger. Strålande sol övergick till piskande snö. Livigno bjöd verkligen på allt. Vi bodde på 1800 m.öh och besteg toppar som låg på 2800 m.öh. Topparna kändes inte speciellt höga eftersom de alltid fanns en högre topp så långt ögat kunde nå. Dock var de nog många höjdmeterar att plocka om man jämför med Sverige högsta berg som är 2100m.öh... Nog om de imorgon är det måndag vilket betyder ny vecka och nytt läger. Super laddad att få åka till Idre och tävla lite. Förhoppningsvis kommer wi-fi vara bättre där. Nu blir de massa bilder från Italien!