Our Love

 
 
Tittade på Skavlan igår som då gästades av Nico & Vinz. Jag blev helt förälakde i både dem och deras nya låt, som bara går på repeat för tillfället!!!

Den gode dinosaurien

 
 
För exakt en månad sedan fick vi alla se en secen ur Den gode dinosaurien under Kalle Ankas julafton. Har alltid tänkt att jag ska se den, så jag och Ingrid slog till igår. En otroligt fin film. Rekomenderas!!

Lilla Vildmannaloppet

I fredag prövad jag på vårat nya schema för våren och oj vad härligt det var. Slutade vid tolv och hade hela dagen framför mig. Gjorde precis ingenting utan kollade endast på serier och tog det väldigt passivt. Vid fem mötte jag upp Viktor för att käka. Fick vänta en evighet på mat men var en väldigt trevlig kväll som slutade med filmmys.

Igår var det tväling på hemmaplan. Lilla Vildmannaloppet, och äntligen fick jag åka en sträcka som var längre än 5 km. Något som passar mig väldigt bra. Klassiskt var stilen och jag gjorde igen ett super lopp för att vara min svagare distans! Kvällen spenderade jag med några saknade vänner. Haft en väldigt bra helg och bättre kommer den bli! 
Från starten på masstarten
Efter en timmes väntan fick vi äntligen mat!