Oktober, November & December

Oktober bestod stora delar av plugg men även träning. Var hemma större delar av månaden vilket ledde till många kvällar med kompisar. Veckan innan höstlovet tog jag lov och åkte till Idre med j-laget för årets sista läger, men även för säsongens första snöläger. Direkt efter åkte jag till Finland för ännu ett läger, och sen var mitt sista höstlov någonsin över. November bjöd på Idas födelsedag och säsongspremiär. En perfekt månad alltså. 
December har verkligen andats skola och träning. Två tävlingshelger och en dag i Lycksele hann jag med innan sjukdom och jullovets början. Framme i nutid. Jag har verkligen fått uppleva overkliga saker som är få för unnat i livet, men livet är ibland större än det. Men som jag skrev i första så är det ett plus-minus-noll år jag lämnar bakom mig. Blickar nu fram mot 2017 och är redo att göra det till ett bättre år. Tack till alla som har varit med och skapat alla fina minnen. Tack!

Juli, Augusti & September

Juli bjöd på en resa till Livingo med massa träning. En av de roligaste resorna jag gjort då Johanna och Sofie följde med min familj. Vi hade väldigt roligt ihop och ännu bättre blev det då fler familjer var därnere. Blir nog Livingo nästa år igen! Direkt när vi kom hem åkte jag till Idre för lagets tredje läger med norska juniorlandslaget. Ett läger med mycket tävlingar vilket var väääldigt roligt. 

Augusti gjorde jag min debut i världscupen i rullskidor. Ingen succé första dagen men dag två och tre blev lyckade. Stannade kvar i Sollefteå efter cupen och deltog på vårt fjärde jlags läger samt sista barmarkslägret. Juniorlaget från Kanada deltog och gjorde det hela ännu roligare. Veckan efter deltog jag i Tavelsjö halvmaraton. En tävling som jag fick gå segrande ur. Mycket roligt, men som lämnade ett löparknä efter sig. Min första skada någonsin... Pluggade även under denna månad då jag hade ett matte nationella att göra dagen innan skolan började. Hann även med en kräftskiva och att umgås med mina vänner.

September och skolan var i fullgång. Försökte springa men knäet tillät det ej. Trots det så ställde jag upp i Umeå Trail, förut Salomon Trail Tour. En fantastisk tävling i fina Gamliaskogen. Gjorde även ett Max-test som visade att träningen hade gett effekt. En ganska lugn månad annars där höjdpunkten var resan jag och mamma gjorde till Stockholm. Lidingöloppet blev ingen succé pga blandannat löparknäet, men resan i sig blev lyckad. Många kalas där Lovisas med röda matta som tema var det mest glamourösa😉

April, Maj & Juni

April började bra. Jag var på bena igen och fick äntligen tävla. Gick myclet bra med tanke på hur sjuk jag hade varit, och krigade till mig en tredjeplats i cupen. Sen kom avslutningen i bruks, och oj vilken rolig helg det är! Min säsong blev kort ifijol men med många bra lopp och fina stunder. Men de viktigaste av allt i april: jag blev 18 och tog KÖRKORTET!!! Bästa som har hänt mig. Ääääälskar stt köra bil😇 sen åkte jag och Viktor till Stockholm för en weekend med löpning. Deltog för första men inte sista gången i Salomon city Trail. En jätterolig löpartävling som verkligen visade Stockholm från sin vackraste sida. Trots vädret. Samma helg fick jag reda på att jag kom med i juniorlandslaget, vilken helg! 

Fram tills nu hade detta varit en av de bästa tiderna i mitt liv, men Zlatans bortgång förändrade det. Saknar honom i massor, och de senaste åren har varit underbara med honom. Första lägerveckan med jlaget väntade och den blev ganska hektiskt, då vi fortfarande gick i skolan och hade många prov kvar. Men ändå ett roligt läger. Under lägret drabbades min farfar av en hjärtinfarkt, som han överlevde och klarade sig bra ur. Dock kan man väl summera maj som en ganska dålig månad, eller ja sämsta månaden på hela året. Veckorna efter var fullbokade med prov och skolgång. Hann klämma in dräpardygnet och min pappas 50-årsfest. Båda var en succé. 

Juni anlände med en välbehövlig utlandssemester. Jag och Viktor firade 1 år på Mallis, vilket var helt perfekt. Dock blev jag sjuk under semestern vilket gjorde att jag missade andra lägret med jlaget. Detta gjorde att jag mamma och pappa fick tid att köpa min första bil!! Min fina lilla Honda, en riktig pärla!!! Sen tog jag mig till farmor och farfar för en friskna-till vecka med mycket skatt. Skriver långt ifrån allt jag har gjort utan tar några större saker jag gjort under varje månad. Har tagit oss genom halva året, men mer kommer ;)