Grattis mamma

Idag fyller min älskade mamma år! Jag vet att alla säger att deras mamma är världens bästa mamma, men de har aldrig fått chansen att ha min. Det finns ingen bättre! Inte en dag som hon inte ställer upp eller finns där för mig och min syster! Så grattis mamma på din dag, älskar dig mer än vad du någonsin kommer kunna förstå.
en bild på de två av de vackraste människorna i mitt liv 

Uppkörning

Idag klarade jag uppkörningen. Nu har jag bara teorin kvar. Otroligt nära till att jag kan rull runt jorden när som helst, helt själv. Oj vad det ska bli kul med ett körkort! Har en svenska lektion idag, och efter det ska jag direkt till tandläkaren. Ska nämligen dra ut mina två visdomständer i underkäken idag. Och oj vad det ska bli skönt! Äntligen slippa dem. 
En tillbaka bilck då vädret var bättre och en fantastisk tid!

Juniorlandslaget

Helgen var perfekt, och denna vecka har börjat minst lika bra. Idag blev det officiellt att jag tog mig med i juniorlandslaget till kommande säsong. Något jag är extremt lycklig och glad över. Kommer bli jättekul med flera läger och härliga människor. Redan i maj nalkas första lägret. Lägret ligger samtidigt som brännbollsyran vilket leder till att jag tyvärr kommer att missa spelandet samt festivalen. Har en biljett till festivalens båda dagar, och tänkte sälja den till ett billigare pris så hör gärna av er om du är intresserad! Vilken känsla att få komma med. Helt otroligt, längtar tills första samligen!!
 
Två bilder från ett svårslaget läger i sommras. Gud vilken vecka vi hade!