Lidingöloppet 2015

I helgen som var sprang jag lidingöloppet för femte gången i mitt liv. Fick med mig en andraplats för fjärde gången. Känns lite som att jag är den eviga tvåan... Däremot var det ett av mina bättre lopp genom åren. Vi tävlade 10km vilket är de sista tio kilometrarna utav 30km tävlingen. Inte nog med att jag bara var 11 sekunder efter ettan så gjorde jag ett personbästa på ca tre minuter!!! Överlycklig, och sluttiden blev 38.45. Har verkligen gjort framsteg under året och nu fick jag även kvitto på hur mycket jag har gått framåt! Älskar verkligen lidingöloppet!!

Under eftermiddagen shoppade vi tills bena inte pallade med (tog ungefär en kvart för mig). Efter de fick jag äntligen äta min efterlängtade spagetti bolognese på Vapiano. Satt mycket fint efter en händelserik dag. Dagen därpå tävlade Ida, som slutade sexa på en mycket fin tid. Min lillasyster är helt enkelt bäst! Hade en superbra helg med familjen i Stockholm, som alltid ;)

Haft en massa problem med blogg appen. Tror det har löst sig nu så allt kommer kunna flyta på som vanligt!

Peace & Lovisa 2015

 
En bildbomb från fredagens händelse!

Maze Runner 2 & Ett päron till farsa

 
 
 
Skulle inte rekomendera denna film som ett värt biobesök, om du verkligen inte bara måste gå på bio och inget annat vettigt visas. Verkligen ingen film för mig, men eftersom jag sett både första och andra filmen så kommer det bli ett tredje biobesök. Filmen vi egentligen hade tänkt se var: Ett päron till farsa - nästa generation. Verkar vara en riktigt rolig film som jag måste se. Tror den kommer falla mig lite bättre i smaken!