Förkyl

Förra helgen var det säsongspremiär. Jag tävlade båda under lördagen och söndagen. Fick med mig både bottenskrap och toppen då det kommer till resultaten.

Under lördagen gjorde jag ett liknande lopp som förra året, då jag fick dras med pulka hem efter tävlingen. Kan väl inte påstå att jag var speciellt med där och då. Något lite roligare med den dagen var att jag fick tv-tid. När jag gick i mål blev jag liggande i målområdet ett par minuter. Samtidigt gjorde SVT en intervju där jag ligger helt utslagen i bakgrunden. Ser rätt roligt ut!

Söndagens lopp var desto bättre. Jag tar med mig en väl genomförd sprint där jag verkligen gick på vilja ända in i mål! Super nöjd med det loppet. Hade en jätterolig första tävlingshelg, och blickar nu framåt mot nästa vecka då det bär av till Idre! Tyvärr har jag blivit förkyld. Förhoppningvis drar det förbi på några dagar, då jag började känna av det redan i helgen som var! 

Vilket vinterland vi vaknade upp till i fredags!

Tomtens hemmaplan

Hemma igen efter fyra dagars snöläger i Rovanemi, som även är tomtens hemmaplan. Jätteroligt läger som bestod av många timmar skidor och en träningstävling. Nu är det nära tills tävlingspremiären! På torsdag åker jag till Bruksvallarna för säsongsöppning, som jag har längtat! Det är även endast tre veckor till första cuptävlingen, tagga!!!Fjortis

Idag är det min lillasysters tur att bli fjortis. Hon är en av de vackraste personerna på denna jord, och jag skulle gå genom eld för henne. Grattis Ida och hoppas du har haft världens bästa dag!

En bild från Österrike