På bana 5 kl. 16.30

Idag drar Brännbollsyran igång. Ifall ni är sugen att se mitt lag spela finns vi på plan 5 klockan 16.30. Synd bara att vädret inte är så vidare tilltalande. Hoppas vädret blir bättre till festivalen ikväll! 

Imorse slog jag mitt personligarekord i antal intervaller i Rödtjärn. Hela sex stycken!!! Kände väldigt bra att ta sig upp så många gånger, och dessutom gick sista intervallerna snabbast!! Dagen har alltså börjat riktigt bra och hoppas den bara bli bättre!!!
Äntligen !


Tavelsjöleden

Vilken härlig torsdag! Åt en jätte mysig lunch med pappa på Scandic Plaza, eftersom båda var lediga. Tog även en liten shoppingrunda. Införskaffade vita tröjor tills imorgon och pennor att skriva text med. Cyklade upp till skolan för att en liten avslutning med vår svenska lärare Hanna. En av mina bästa lärare någonsin, som verkligen har hjälpt mig att utveckla mitt skrivande! Hon väntar barn och kommer tyvärr inte kunna ha oss till hösten igen... Vilket verkligen suger eftersom hon är så fruktansvärt bra, men glad för hennes skull! 

Under kvällen tog vi oss ut till Tavelsjö för att spring på alla stigar som finns. Väldigt vackert! Över mina förväntningar! Nu ska jag krypa till kojs och ladda inför Rödtjärns intervaller i morgonbitti. Godnatt! Salomon Running Academy

Som ni lär märka är jag rätt kameraskygg... Vilka minnen som kommer tillbaka när jag kollar på detta klipp. En sak är säker, en vacker dag kommer jag återvända till Limone!