Två av fyra

Två av fyra lektioner var provtillfällen idag. Väldigt glad att jag inte hade mitt svenska tal idag med! Biologiporvet gick mycket lätt och var en barnlek. Inga problem för er som har det imorgon! Nationella engelska gick också bra. Fick vara med Nimo och Michelle, och vi hade verkligen inga problem med att fylla ut de femton minuterna vi fick. Hade ingen svenska lektion idag utan slutade direkt när vi var klar med engelska nationella. Cyklade hem med Jacob i snöblasket. Vaknade nämligen upp till ett vinterland idag, så otroligt fint. Synd bara att allt kom nu. Är verkligen sugen på vår och sommar. Vårkänslor är inget problem hos mig. Extra glad och allt i livet känns ganska lätt! Ska finslipa mitt svenska tal nu. Hoppas på en lika bra träning ikväll som dagen.Måndags oxen

Fick äran at ha sovmorgon, träffa tandläkaren och äta oxfilé idag. Vädret bjöd upp till snöregn, och humöret var på topp! 

Började med en skön sovmorgon imorse. Hade biologi innan lunch, och då var det sista plugget inför morgondagens prov. Har även engelska nationella imorgon. Efter de är jag bara ett prov ifrån påsklov! Direkt efter idrotten cyklade jag till tandläkaren. Är med i en studie som resulterade i att jag fick rosa tänder, tunga och två biochekar. Helt klart värt det! 

Kom hem till oxfilé och efterrätt idag. En mycket bra måndag som avrundas med spolningen av biologin. Inga konstigheter här inte! Kategori: Mat

Vezzo

Fredag igår, och en intensiv sådan. Körde tio minuters intervaller igår, och det kändes enormt mycket bättre i bena samt hela kroppen än sista loppet i Kalix. Jättebra känsla hade jag! Efter de hade jag Sam, och sen brukar jag sluta. Tyvärr var inte fallet så igår... Skrev ett matteprov som jag missat efter sam lektionen. Slutade relativt tidigt men så började de snöa riktigt mycket, så jag satt kvar en timme på skolan i hopp om att de skulle sluta... Började bara snöa ännu mer så till slut drog jag mig hemåt och tog helg! Invigde helgen med att käka på Vezzo med Viktor. Mycket trevligt! Kvällen spenderades med några kompisar, och var relativ lugn. Måste säga att jag är sällan så trött efter en veckan som jag var igår! Somnade direkt efter att de lämnade.

Solen strålar och jag har startat dagen på absolut bästa sätt. Två timmars träning. Ja eller om det hade varit intervaller hade allt varit snäppet bättre, men löpning och skidåkning duger de med! Detta väder är underbart, och som jag har väntat på solen. Kommer tyvärr inte hinna njuta mer av den idag,  eftersom skolarbete måste göras idag. Nästa vecka har jag två nationella och ett biologiprov, så det är dags att sätta igång! Ha en super bra dag ute i solen!