Jordgubbar i choklad

Åt jordgubbar doppade i choklad, använde ansiktiskmask och såg en rolig film med Ida igårkväll. Hade en väldigt trevlig och välbehövlig kväll med min syster! 

Har varit och shoppat idag igen... Nu är det dock stopp! Blir inget mer fören Göteborg och Gothia iallafall... Nä men allvarligt talat har jag sedan sommarlovets början spenderat alldeles för många timmar, och kronor på saker som inte precis har gjort mig lyckligare ;) Även köpt ingredienser till kvällens tårtbak med Amanda. Ska vidare och se Sverige matchen hos Adam sedan. Hoppas på en trevlig kväll och vinst för Sverige!!

Några bilder från senaste dagarna

  
Kategori: Mat

Sjöbris

Hade en av de bättre kvällarna igår med Amanda. Började kvällen med en super god middag på Sjöbris, och avrundade den med ett biobesök. Ett lyckat biobesök, då filmen var riktigt rolig! 

Vaknade tidigt idag igen. Åt en god frukost som följde med ännu gosar lunch. Ida lagade till American pancakes, alldeles utmärkta! Tog sedan en shoppingrunda med mamma och Ida. Hittade äntligen ett par Nike shorts jag velat ha länge!! Ska iväg till iksu nu, och sedan en kväll med Ida! 

Vädret var verkligen med oss igår!
Kategori: Mat

Final

Igår såg jag Sverige och Portugal krossa sitt motstånd! Skämt och sido, Portugal malde ner Tyskland men Sverige klarade sig nätt och jämt mot Danmark! Kul att de få mötas igen i final. Lär bli en bra fotbollsmatch att se! Spenderade fotbollskvällen hos Adam med ett härlig gäng. Avrundade kvällen rätt tidigt eftersom jag kände att sömn behövdes efter veckans läger. 

Är ju inge sjusovare för er som inte känner mig, så stod redo för två timmar stakning med Ida och pappa rätt tidigt i morse. Extremt bra väder och hade turen att bara få träna i sport-bh, men fick en jäkla oönskad bränna... Försöker jobba bort den just nu ute i solen. Tycker dock att solning är bland de tråkigare en människa kan göra. Riktgt urusel aktivitet... Desto roligare blir dock kvällen då jag och Amanda ska ut och käka. Ska snart göra mig redo för att hämta upp mina kusiner på flygplatsen. Troligtvist väldigt brunbrända och fina!