Tacofredag

Skönt med sportlov! Kommer bli en hel del pluggning, då jsm är veckan efter sportlovet. Hoppas på en dag i backen, men med detta väder ser de inte ut som att snön kommer ligga kvar många dagar till. Riktigt grått och rått ute, och inte speciellt glädjehöjande... Men nu är det sportlov så det finns bara glädje!

Målat naglar med ett favorit lack från Michael Kors, beställt en ny maskara från nyx, och käkat en världsmiddag. Entrecote stod på menyn, och det var lika gott som vanligt. Det är egentligen tacofredag, men eftersom vi fick de till lunch blev det entrecote till middag. 

Yttliggare en medalj togs idag. Silver även denna gång. Hade hoppats på att Calle H skulle en gång för alla klara av att spräcka allt och alla. Kanske nästa gång ;) Medtanke på VM, så är Ingemar Stenmark (VM mästare i slalom) med i årets upplaga av Let's Dance. Kommer bli kul att följa han, så slå på tvn och rösta som bara den på stenis!! 

Själv är jag påväg mot bion för att träffa upp några, och se 50 shades of grey!VM Silver

Silver idag. Helt okej, mycket bra, men man ville så gärna se de ta guld igen! Loppet gick återigen under vår mattelektion, så vi missade inte en sekund ;)

Lång dag i skolan, men humöret är verkligen på topp då vi får sportlov imorgon. Favorit lovet. De där lovet som säger att snart kommer våren, snart är det påsklov, snart är de sommarlov. Kan inte bli bättre!! Träningen ikväll gick bra, och nu är det tid för att ta sig mot sängen. Skönt med sovmorgon imorgon, och bra start på lovet!VM Guld x2

Kroppen känns helt okej igen, men föret och vädret känns mindre okej. Det började nämligen regna under intervallpasset imorse. Tyvärr börjar detta bli en trend här i Umeå, inte första gången vill säga... Inte motivationsgivande väder, men kul att det börjar kännas bätte igen iallafall.
 
Haft en lektion idag, och självklart var den mitt under VM-loppet för killarna. Tur att vi hade matte med Lars, så vi kunde tänja på reglerna och fick kolla ändå. Vilket lopp det blev igen! Johan Olsson Sveriges största hycklare. Finns ingen som pratar ner sig så mycket som han, finns ingen som mörkar så mycket som han. Gubben i lådan är precis vad han är. Detta är inte heller första gången. Han gör alltid så här, men det verkar det enda rätt för han . Ju mer han prata ner sig, och sänker förväntingarna på sig själv desto snabbare åker han. Imponernade, men inte oväntat!