Jullov

Den årliga innebandyturneringen slutade inte med en seger för min klass. Jullovet är äntligen här, och det inviger jag med skidtävling i Skellefteå imorgon. 

Idag har jag köpt min två första julklappar. Att jag är ute i så här god tid har aldrig någonsin hänt. Imponernade! Spenderat kvällen med Ingrid på espresso house. Välbehövligt! Ska ta mig till sängen då en tidig tävlingsdag väntar!


Sista provet

Nu har jag skolmässgit tagit lov. Alla prov, inlämningar etc är avklarade. Idag hade vi sista provet, och de var kanske det största vi haft under hösten. Halvkursprov i fysik. Firade att allt är över med ett härlig träningpass på Nydala. Får ofta frågsn om jag inte är less på de 800meter snö som finns, men jag har spenderat tre timmar där idag och gör inte annar än längtar dit igen. Just nu är jag bara glad över att vi har ett spår! Dags att dra sig mot säng för en ny träningsdag imorgon :) 

En av mina favoritbilder från i somras då vi levde de ljuva livet iÖsterrike 

Det börjar dra ihop sig

Dagarna har flugit iväg sedan sist! Haft och har fullt upp, men när onsdagen är bortgjord kommer slutet vara nära. Skönt. Behöver verkligen jullov för att ladda om batterierna inför andra halvan av gymnasiet.

Helgen får tio av tio. Under fredagen blev jag klar med två skolarbeten. Efter det skyndade jag mig ner till stan för att möta upp Viktor. Ett Vezzo besök och några julfilmer hann vi med. Lördagen var vi några stycken som bakade pepparkakor, drack glögg och kollade på jul med Ernst. Bättre kan det inte bli! Börjar äntligen få lite julkänsla!! Längtar nästan efter måndag då det är sista veckan!!!