Fel fel fel

Skrev ett inlägg men allt försvann... Förstår mig inte roligt på blogg.se ibland. Har iallafall hunnit med dubbla pass idag, och imorgon väntas vilodag. Nu ska jag skynda mig till sängs så jag får de timmars sömn som jag behöver. Godnatt!! 


En suddigare bild från kvällenspass

Här för att stanna

Förlåt tusen gånger om, och tack för att jag fortfarande har minst 100 sidvisningar om dagen även fast jag har missköt mig. Det blev helt enkelt alldeles för mycket när skolan började. Nu är jag åter på banan och redo att ta tag i mitt bloggande. Från och med imorgon blir ni inte av med mig igen! Hoppas alla har haft en fantastisk helg och får en ännu bättre vecka.

 
Är trippelt så glad som på denna bild, livet är toppen som vanligt :)

Sjöbris

Första skoldagen avklard. Ja eller skoldag kan jag inte kalla de... En timmes upprop med fika. Trevligt att träffa alla igen och komma till en ny klass. Tror de kommer bli ett super bra skolår! Käkade lunch med Amanda på Sjöbris efter uppropet. Fantasiskt gott. Fick med mig en tröja hem från bikbok som jag länge haft ögonen på. Äntligen fanns min storlek och självklart slog jag till! Ska fixa lite saker inför morgondagen då entrepenörskap och packning inför helgen väntar. Hoppas alla har haft ett underbart sommarlov!


Kategori: Mat