Hemfärd

Mellanlandade i Zürich idag. Senaste gången jag besökte den flygplatsen var i januari, då med hela goa OS gänget. Denna gång var det bara jag, Jonas och Erik. Gick bra de med. Hade mer trubbel i Milano, då gaten var svår att hitta. 

Svensk mark igen, och snart upp till Umeås skogar. Ska bli skönt att få somna i sin egna säng, men vilken tomhet det kommer vara utan alla! Saknar de redan!!!! Bilder och ett längre inlägg kommer ut imorgon. Hoppas på en säker flygning hem, så blir det en massa bilder imorgon på bloggen!

Allt för Zlatans autograf, och nej jag träffade inte han utan köpte hans egna upplaga av Vitamin Well. Mycket god!Downhill

Tyvärr var vi helt utan wi-fi igår... Gårdagen bjöd på Downhill löpning, bubbelpool, shopping i Limone med mera. Lärde mig springa nerför på riktigt. Inte den där "mamma löpningen". Utan full fart och då ta hjälp utav stenar, och annat för att inte falla. Verkligen jätteroligt, och naturligtvis fick vi äran att plocka 700 höjdmeter innan vi kunde vända om för nedförslöpning! 

Kunde använda mig av teknikerna jag lärde mig igår då vi vände om efter tagit 1200 höjdmeter. Hade 20-25 kilometer planerat för idag. Tills det började regna, och då turen blev då på ca femton kilometer. Nästsista passet, och imorgon blir det ring the bell!

Hela gruppen samlade!
Vertical Racing

Idag fick vi testa på vertical racing, med femfaldiga världsmästaren på just vertical racing, Jonathan! Något mer krävande har jag inte stött på. Plockade runt 1100 höjdmetrar innan vi var på toppen. Vi stannade till ungefär halvvägs till toppen för att gå igenom olika strategier, för att på bästa möjliga sätt ta oss uppför ett tre kilometer långt berg. Många trix och tips som man aldrig ens haft en liten tanke på förut. Stundtals fick vi klättra upp och använda speciella stegar för att ta oss upp. Vertical racing är att springa rakt uppför, och nå toppen! Vi var totalt ute för tre och en havltimme, då inräknat med stopp. Vädret har varite mer anpassat för löpning idag. Fortfarande väldigt varmt, men mer molnigt. Speciellt under löpturen. Vilket var extremt skönt, eftersom en strålande sol hade nästan varit dödlig idag ;) 

Toppen av berget bjöd på fantastiska vyer och inget jag någonsin sett förut. Svårt att fånga något så vackert på bild! Haft ännu en underbar dag, och mosiga framsida lår är ett faktum. Att springa uppför är inga problem, men sen att ta sig ner... Testade även på något nytt idag. Jag drack bäckvattnet(!!!!). Kände mig som en riktig naturmänniska då jag annars brukar vara lite fisförnämd och tycka det är lite skumt, men nöden har ingen lag. Trösten var enorm. Det enda ja kunde längta efter var hotellets egna version av Cola. Mycket godare än den vanliga!

För att se fler bilder kolla instagram, Salomonrunningacademy, Facebook, Salomon Running