Zlatan

Äntligen är min kära vovve hemma!!! Som jag har saknat honom. Älskar denna hund av hela mitt hjärta ! 

Bambi på hal is

Haft en bra dag i skolbänken. Inga jobbiga ämnen, och dagen avslutades med idrott.
Efter skolan begav jag mig ganska fort ut på vägarna och körde 2h rullskidor. Det flöt på som vanligt. Fokuserade mest på tyngdöverföringen i min diagonalning, eftersom det är det jag har haft största problem med. Tyvärr märkets det också idag... Jag ramlade... Fick smaka på asfalten för första gången denna säsong. Bambi på hal is med andra ord. Kändes så hemskt eftersom folk stannade och frågade hur det gick... Dock hade jag nästan ingen fart så jag skrapade bara knäna, armbågarna och knäckte till handen. Men jag överlevde! Snälla och gulliga människor som stannade för att se hur det gick, men pinsamt.
Får ta nya tag till nästa pass helt enkelt!
Lite så kände jag mig...

Lilla Lidingöloppet

Äntligen hemma! 
Ida sprang in som 5a i dagens lopp vilket är suveränt bra!!! Så stolt över henne. Sen måste jag även gratta Umeåbon Simon som vann sin klass! Hur stort som helst. Så grattis Simon! 
Jag har haft en otroligt bra helg. Synd att den är slut redan... Men jag lär överleva denna vecka som kommer, eftersom min älskade hund kommer hem och en ny mobil landar troligtvis i brevlådan. Taggad till tusen. 
Ida på prispallen idag: