Converse

Fick besök av Nicke så här på kvällskvisten. Han kom förbi med ett par kritvita Converse till mig. Välbehövligt. Otroligt nödvändigt! Vi har inte hunnit setts så mycket på senaste tiden sen han kom hem från USA, så de var kul att träffa han igen! Tänkte ge er en bild på mina gamla och nya, sen får ni bilda en egen uppfattning om det behövdes ett par ny... Tyckte faktiskt jag hade ganska vit och rena converse. Tills jag fick dessa:
Mockingjay - Part 1

 
Jag läste endast sista boken, för jag ville veta hur det hela sluta. Efter den andra filmen kunde jag verkligen inte vänta ett år, för att få veta hur det hela skulle sluta. Tog tag i saken och lästa sista boken. Världens bästa slut någonsin. Hur vackert som helst, och verkligen det bästa tänkbara! Så ni alla som är nyfikna på slutet och inte har tålamodet (som jag) att vänta i en evighet, läs boken!!! Även om man inte är en bokslukare så läs den!!!! Verkligen värt det!
 
Filmen då, ja den var bra. De hade tagit ut de viktigaste scenerna som jag själv kommer ihåg från boken. De mest berörande, och betydelsefulla. Filmen är alltså mycket bra gjord. Kanske lite långtråkig eftersom jag redan visste allt som skulle hända, men i det stor hela var den väldigt bra! Där del 1 slutade och del 2 ska ta vid var det bästa tänkbara slutet. Helt sjukt var genomtänkt allt var. Säger bara att jag är fruktansvärt laddad på sista del, och framförallt på slutet. Jag har skyhöga förväntningar på det, och jag har målat upp en bild i huvuvdet hur jag vill att det ska se ut. Vi får alltså se om de kan leva upp till mina förväntningar :)
 
 
Detta var helt klart bäta, sjukaste och läskigaste scenen i denna film.
 
 

Tvillingarna Holm

Igår var det lördag och jag hann med massor! Till middagen fick vi sällskap av familjen Holm. Vilket var super trevligt, och jättekul då jag, Elin, och Maja inte träffats på ett bra tag! Efter middagen gjorde vi en blåbärspaj, som vi själva inte hann smaka av för vi skulle iväg och se på bio. Hunger Games, mockingjay part 1. Ruskigt bra, men vi hade lite problem med att ta oss in på filmen ett tag. Vi hade bokat biljetter och vi var i tid, men de försvann ändå. Så filmen kl 20.30 kunde vi alltså inte gå och se, för då hade alla varit tvungna att sitta på utspridda platser. Vilket vi ibland briksr göra när det krisar, men vi kände att denna gång ville vi se filmen tillsammans. Nästa började 21.00. Dock fanns det bara tre platser kvar och vi var ju fem... Stod där och svettades med bultande hjärtan, för vi ville verkligen se filmen. Tio i nio, då släpptes sju plaster. Fem på samma rad men inte bredvid varandra, så Ingrid den modige fick äran och fråga om de som satt på den raden kunde flytta efter så vi kunde sitta med varandra. Vi hade turen med oss den kvällen, för de flyttade efter. Många om och men hann sägas innan vi tog oss in, men att sett den gjorde det hela mycket värt det! 

Ska sätta mig med spanska nu, som vi har prov i på torsdag. Det lär bli denna kvälls sysselsättning. Annars har dagen varit bra, och jag har tagit det väldigt passivt :)